Σε εξέλιξη η συνάντηση Γ. Κατρούγκαλου με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ

Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 13:18
UPD:13:22
Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, επί τάπητος τίθενται η ευρωπαϊκή προοπτική της ΠΓΔΜ και η ευρωπαϊκή οικονομική βοήθεια προς τη γείτονα χώρα.

A- A A+

Σε εξέλιξη είναι η διευρυμένη συνάντηση, στο υπουργείο Εξωτερικών, του αναπληρωτή υπουργού Γιώργου Κατρούγκαλου με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Μπουγιάρ Οσμάνι, ως επικεφαλής των αντιπροσωπειών των δύο χωρών. Νωρίτερα, ο κ. Κατρούγκαλος και ο κ. Οσμάνι είχαν κατ' ιδίαν συνάντηση διάρκειας μισής ώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, επί τάπητος τίθενται η ευρωπαϊκή προοπτική της ΠΓΔΜ και η ευρωπαϊκή οικονομική βοήθεια προς τη γείτονα χώρα.

Μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών, περίπου στις 13:30, ο κ. Κοτζιάς θα παραθέσει γεύμα εργασίας στον αναπληρωτή πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους θα συζητηθούν ευρωπαϊκά θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Σημειώνεται ότι το πρωί, μετά την ακύρωση πολλών πτήσεων από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης λόγω της πυκνής ομίχλης, δεν κατέστη δυνατή η άφιξη της αντιπροσωπείας της ΠΓΔΜ στην Αθήνα.

Ως εκτούτου, από την πλευρά της ΠΓΔΜ, εκτός από τον κ. Οσμάνι, ο οποίος βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα, στις συζητήσεις συμμετέχουν επίσης ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της πΓΔΜ στην Αθήνα Ντάρκο Αγγέλοφ και μία γραμματέας της πρεσβείας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή