Δ. Καμμένος: Κωλοτούμπα σε εθνικά θέματα οι ΑΝΕΛ δεν έχουν κάνει ποτέ

Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 12:01
A- A A+

Καταψήφιση της ονομασίας της ΠΓΔΜ από ολόκληρη την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ σε περίπτωση που σε αυτήν περιλαμβάνεται ο όρος «Μακεδονία» προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Καμμένος.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν ξεκάθαρη θέση. Συστατικό με τον όρο “Μακεδονία”, δεν θα το ψηφίσει ολόκληρη η κοινοβουλευτική ομάδα», ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Επειδή δεν πρέπει να παραδώσουμε το όνομα και δεν πρέπει να υποχωρήσουμε ως Ελλάδα, δεν θα πρέπει να βάλουμε τη σφραγίδα μας σε κάτι τέτοιο», σημείωσε.

Ακόμη, ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν θα βρει τόσο εύκολα την πλειοψηφία για να εγκριθεί από τη Βουλή η ονομασία, καθώς υπάρχουν «πάμπολλοι» Μακεδόνες βουλευτές σε όλα τα κόμματα.

«Εάν δεν λυθεί το Σκοπιανό, να χάσουμε τον ύπνο μας; Ας μην λυθεί ποτέ. Τι έχουμε να χάσουμε; Αυτοί θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ, αυτοί έχουν προβλήματα διαμελισμού και πρέπει να τα λέμε αυτά τα ζητήματα. Έχουμε κάποιο άγχος με τα Σκόπια, να μας πάρουν τα σύνορα; Δεν έχουμε κανένα άγχος», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Καταλήγοντας, είπε ότι «δεν θα τελειώσει γρήγορα αυτή η υπόθεση και δεν πρέπει να βιαστούμε», ενώ πρόσθεσε ότι κωλοτούμπα σε εθνικά θέματα οι ΑΝΕΛ δεν έχουν κάνει ποτέ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή