Εμφατικό «διπλό» ο Ατρόμητος στη Ριζούπολη

Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 21:33
UPD:21:36
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Με... συνοπτικές διαδικασίες ο Ατρόμητος πέρασε από την Ριζούπολη με 3-0 επί του Απόλλωνα και παραμένει στο τιμ των ομάδων που μάχονται για τον τίτλο!

Η 6η εκτός έδρας νίκη των «κυανόλευκων» στη Super League ήταν ίσως η πιο εύκολη, με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης, καθώς στα πρώτα 9 λεπτά η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι είχε προηγηθεί με 2-0.

Η εξέλιξη αυτή αιφνιδίασε το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου που δεν κατάφερε ουσιαστικά να αντιδράσει σε κανένα χρονικό σημείο της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να μην φτιάξει ούτε μία «καθαρή» ευκαιρία για να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί ο Ατρόμητος. Μόλις στο 5΄ ο Ντιγκινί έβγαλε τη σέντρα και ο Ντάουντα με κεφαλιά έκανε το 1-0. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Ουάρντα στο 9' εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Κύργια κι έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους «κυανόλευκους».

Ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει και πήρε την πρωτοβουλία, χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει απειλητικός. Η εικόνα στην επανάληψη δεν άλλαξε, καθώς η ομάδα του Παράσχου δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Η εικόνα του αγώνα ήταν μέτρια. παρ΄ όλα αυτά ο Ντιγκινί στο 86' κατάφερε να πετύχει κι άλλο γκολ και να διαμορφώσει το τελικό 3-0.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις