Super League: Καλή αρχή στο 2018 για Πανιώνιο

Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2018 17:04
UPD:17:10
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Νικηφόρα ξεκίνησε το νέο έτος για τον Πανιώνιο, με τους «κυανέρυθρους» να επικρατούν 3-1 της Κέρκυρας στο πρώτο παιχνίδι της Super League για το 2018, με το οποίο άνοιξε η αυλαία του β΄ γύρου και της 16ης αγωνιστικής.

Οι «κυανέρυθροι» έφτασαν στο τρίποντο με ανατροπή, καθώς ύστερα από ένα κακό πρώτο ημίχρονο και αφού οι γηπεδούχοι είχαν χάσει μεγάλη ευκαιρία στο 37΄, με τον Κουτζαβασίλη να νικά τον Μασούρα στο τετ α τετ, οι Φαίακες προηγήθηκαν στο 43΄ με τον Επστάιν, στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο τους. 

Το δεύτερο μισό της συνάντησης, όμως, ανήκε αποκλειστικά στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, που ευτύχησε να ισοφαρίσει πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της: ο Μασούρας έκανε με προσποιήσεις πέρασε τρεις αμυντικούς και με πλασέ έκανε το 1-0.

Με άλλη ψυχολογία και άφθονο χρόνο πια, ο Πανιώνιος ενέτεινε την πίεση και στο 53΄ έφτασε στην ολική ανατροπή, όταν στη σέντρα του Σαμαραντά η μπάλα έφτασε στον Λάμπρου, που με διαγώνιο σουτ διπλασίασε για την ομάδα του.

INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου «κλείδωσε» οριστικά τους τρεις βαθμούς στο 78΄, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα το τελικό σκορ. Στο λεπτό εκείνο ο Μασούρας σέντραρε και ο Παπαγεωργίου, που είχε περάσει ως αλλαγή ένα λεπτό πριν, έγραψε το 3-1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις