Ισόπαλο το σούπερ ντέρμπι του Λονδίνου

Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018 23:37
UPD:23:54
REUTERS/DYLAN MARTINEZ
A- A A+

Άρσεναλ και Τσέλσι διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στον αγώνα του «Εμιρέιτς», που έληξε ισόπαλος 2-2 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στην Premier League.

Ένα αποτέλεσμα που, εν τέλει κρίνεται δίκαιο, αφού τόσο οι «κανονιέρηδες» όσο και οι «μπλε» είχαν τα δικά τους διαστήματα σε ένα παιχνίδι με εντυπωσιακή εξέλιξη και διακύμανση στο σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν διπλό δοκάρι (!) με τον Αλέξις Σάντσες στο 17ο λεπτό, με την μπάλα να χτυπά πρώτα στο δεξί, να κινείται στη γραμμή και να χτυπά στην αριστερή δοκό και ύστερα να καταλήγει στην αγκαλιά του Κουρτουά!

Τελικά η Άρσεναλ πήρε προβάδισμα με το πρώτο φετινό γκολ του Τζακ Γουίλσιρ, στο 63ο λεπτό, αλλά τρία λεπτά αργότερα το άγαρμπο μαρκάρισμα του Έκτορ Μπεγερίν στον Εντέν Αζάρ έφερε το πέναλτι για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, που μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος ο Βέλγος στο 67΄.

Η άμυνα-«παιδική χαρά» των γηπεδούχων ήταν συνεχώς ευάλωτη στις επιθέσεις της Τσέλσι κι έτσι στο 83΄ οι Μουστάφι, Τσέιμπερς και Χόλντινγκ είδαν τον Μάρκος Αλόνσο να τους προλαβαίνει από θέση σέντερ φορ και τον αριστερό φουλ-μπακ των πρωταθλητών να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του με το έκτο φετινό γκολ του!

Ο αγώνας είχε όμως «ψωμί», αφού στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπεγερίν εξιλεώθηκε με το πέναλτι ισοφαρίζονρας με ένα πολύ ωραίο τέρμα και στο επόμενο λεπτό, αφού ο Πετρ Τσεχ είπε για πολλοστή φορά «όχι» στον Άλβαρο Μοράτα που είχε ξαναβγεί απέναντί του αφού δεν τον μάρκαρε κανείς, ο Ντάβιντε Τζαπακόστα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στην εξέλιξη της φάσης!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις