Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2006 07:00

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

A- A A+

ΒΡΟΧΕΣ και καταιγίδες προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Πολύ ισχυροί νότιοι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους στη Μακεδονία θα είναι έντονα. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Νότιο Ιόνιο, τοπικά πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις, αυξημένες κατά περιόδους με τοπικές βροχές και στις βορειότερες περιοχές σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανατολικά, τοπικά πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή καταιγίδων στις Κυκλάδες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη Βόρεια Κρήτη, η μεγίστη θα είναι δύο με τρεις βαθμούς υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί πολύ ισχυροί, που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες τις πρωϊνές ώρες, με πρόσκαιρη βροχή και πιθανόν καταιγίδα. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί, που γρήγορα θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς. Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, προβλέπει για αύριο, Πέμπτη, η ΕΜΥ. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το βράδυ και από τα βορειοδυτικά. Ανεμοι: Στα δυτικά νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι, που από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και στα ανατολικά νότιοι ισχυροί έως πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή