Ξέσπασμα Γκουαρντιόλα για το πρόγραμμα στην Premier League

Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018 14:08
UPD:14:11
REUTERS/Kai Pfaffenbach
A- A A+

Νέος τραυματισμός παίκτη, νέα επίθεση στο κορεσμένο ημερολόγιο της Premier League: η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να κερδίζει αλλά και να χάνει παίκτες, με τελευταίο τον Κάιλ Γουόκερ.

Στα τελευταία λεπτά του χθεσινού νικηφόρου (3-1) αγώνα εναντίον της Γουότφορντ, ο Άγγλος αμυντικός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο μετά από μια σκληρή σύγκρουση.

Να σημειωθεί πως ο Γουόκερ είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής των «πολιτών» που τραυματίστηκε τις τελευταίες ημέρες, μετά από τους Κέβιν Ντε Μπράιν και Γκαμπριέλ Ζεσούς.

«Σκοτώνουμε τους παίκτες», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα. «Αυτό δεν είναι μπάσκετ ή τένις, οι παίκτες πρέπει να ανακτούν τις δυνάμεις τους. Πόσοι έχουν υποστεί μυϊκούς τραυματισμούς τις τελευταίες ημέρες; Όμως, η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί», συνέχισε ο τεχνικός της Σίτι.

Και κατέληξε: «Κάνουν πολλούς ελέγχους αντι-ντόπινγκ αλλά κανένας δεν προστατεύει τους παίκτες. Αυτή η επιχείρηση βασίζεται στους παίκτες και στην απόδοσή τους. Δεν υπάρχει προστασία στην Αγγλία. Μπορούν να παίξουν κάθε τρεις ή πέντε ημέρες, αλλά δεν μπορούν κάθε δύο ημέρες».

Κάτι ανάλογο αναγκάστηκε να «πληρώσει» η αήττητη πρωτοπόρος της Premier League, καθώς αγωνίστηκε την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στο Selhurst Park με την Κρίσταλ Πάλας, ενώ ύστερα από δύο ημέρες (χθες το βράδυ) έπαιξε με τη Γουότφορντ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις