ΠΑΣΟΚ: Δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις με αυτά που λέει ο κ. Σουφλιάς

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2006 19:53
A- A A+

«Τις δηλώσεις του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιά μπορεί να τις δει κανείς μόνο ως κριτική στην παράταξή του σε ό,τι αφορά τη σκανδαλολογία, σε ό,τι αφορά τις επιπτώσεις της, έχοντας υπόψη όλη την πολιτική της ΝΔ», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης.

Ο κ. Αθανασάκης είπε πως το εκλογικό σύστημα απασχολεί και πρέπει να είναι ένα στοιχείο του δημόσιου διαλόγου, γιατί υπάρχει πράγματι βάση για ένα τέτοιο διάλογο. Δεν είναι ευθέως θέμα του Συντάγματος το εκλογικό σύστημα. Ο κ. Αθανασάκης υπενθύμισε τις προτάσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την αναθεώρηση του Συντάγματος για εκλογικό σύστημα που θα αξιοποιεί την εμπειρία άλλων ευρωπαϊκών κρατών, συνδυάζοντας την εκλογή με σταυροδοσία και την εκλογή με λίστα, συνδυάζοντας μονοεδρικές και ευρείες Περιφέρειες.

Σχετικά με τις δηλώσεις Σουφλιά για τις συνδικαλιστικές οργανώσεις στο δημόσιο ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είπε πως «δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις με αυτά που λέει ο κ. Σουφλιάς. Ούτε και στο προηγούμενο έχουμε αναγκαστικά τις ίδιες απόψεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή