Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2006 07:00

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

A- A A+

ΒΡΟΧΕΣ και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές και ισχυρούς νοτίους ανέμους, κυρίως στο Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα, Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Από το βράδυ τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και έως τη νύχτα στη Δυτική Μακεδονία θα σταματήσουν. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά νότιοι μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και έως τη νύχτα θα σταματήσουν. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες πολύ ισχυροί, που από το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί ισχυροί και πρόσκαιρα πολύ ισχυροί, που από τη νύχτα βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις και κατά διαστήματα βροχές και καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Νότιοι μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί, που το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Από το βράδυ τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Ασθενείς και από το βράδυ βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, προβλέπει αρχικά για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ανεμοι: Στα δυτικά βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι, στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση, που γρήγορα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή