Σφαιρόπουλος: «Θεωρώ ότι θα καλυφθούν τα κενά που έχουμε»

Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 16:11
UPD:16:14
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

«Το ματς με την Ζαλγκίρις είναι και κρίσιμο και δύσκολο. Οι αντίπαλοί μας έχουν έχουν πολύ καλά αποτελέσματα ως τώρα και το έργο μας θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σε άμυνα και επίθεση και δεν πρέπει να μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στο γήπεδο», είπε αρχικά ο Σφαιρόπουλος.

A- A A+

Τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν δεν πτοούν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος έδωσε το σύνθημα νίκης ενόψει του αυριανού (28/12) αγώνα με την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν για την Λιθουανία χωρίς τους τραυματίες, Πρίντεζη, Μάντζαρη και Μιλουτίνοβ, ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας εκτιμά ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει το «διπλό» παρά τις σημαντικές απουσίες που θα έχει.

«Το ματς με την Ζαλγκίρις είναι και κρίσιμο και δύσκολο. Οι αντίπαλοί μας έχουν έχουν πολύ καλά αποτελέσματα ως τώρα και το έργο μας θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σε άμυνα και επίθεση και δεν πρέπει να μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στο γήπεδο», είπε αρχικά ο Σφαιρόπουλος και συνέχισε:

«Πάμε χωρίς 3 βασικούς παίκτες μας, που είναι πολύ έμπειροι. Παρόλα αυτά διαθέτουμε κι άλλους εγνωσμένης αξίας. Πιστεύω σε όλο το ρόστερ του Ολυμπιακού και με κάποια σχήματα που έχουμε ετοιμάσει, θεωρώ ότι θα καλύψουμε τα κενά που έχουν προκύψει». 

Ερωτηθείς για την προσθήκη του Ούντριχ στη Ζαλγκίρις: «Πρόκειται για έναν ποιοτικό παίκτη, αν και δεν ξέρουμε ούτε αν θα παίξει, ούτε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Τον γνωρίζουμε όμως από το σκάουντινγ και είμαστε προετοιμασμένοι, αν αγωνιστεί». 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις