Παπανδρέου: Αδιαφορία της κυβέρνησης για την περιφέρεια

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2006 13:43
UPD:13:46
A- A A+

Αδιαφορία για την περιφέρεια καταλόγισε στην κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, κατά την επίσκεψή του στη Μυτιλήνη, κατηγορώντας τη ότι ασχολείται με τους ημέτερους και την ομηρία των πολιτών για ψηφοθηρικούς λόγους.

«Είμαστε εδώ, για να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στους κατοίκους της Λέσβου, οι οποίοι το καλοκαίρι, όπως οι κάτοικοι των άλλων νησιών έζησαν την έλλειψη πολιτικής, την αδιαφορία και την αυθαιρεσία της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τις συγκοινωνίες και την ακτοπλοΐα, ένα ακόμα δείγμα της λογικής της σημερινής κυβέρνησης που έχει βεβαίως αρνητικές επιπτώσεις στον τουρισμό», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στη μαρίνα της Μυτιλήνης, σημείωσε πως οι υποδομές έχουν βοηθήσει το νησί να εισέλθει στον εξειδικευμένο τουρισμό, ενώ τόνισε πως η μαρίνα είναι μια απόδειξη της πολύ σοβαρής επένδυσης των τελευταίων 10-15 ετών στο νησί για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

Παράλληλα ο κ. Παπανδρέου επέκρινε την υπάρχουσα τοπική αυτοδιοίκηση Λέσβου διότι, όπως είπε, άφησε ανεκπλήρωτο ένα κομμάτι και δεν ολοκληρώνονται έτσι οι υποδομές της μαρίνας, την οποία ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε σημαντικότατο έργο για όλο το βόρειο Αιγαίο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την ελπίδα ότι θα ξεκινήσει μια νέα σελίδα την επόμενη των δημοτικών εκλογών, ευχόμενος καλή επιτυχία στον υποψήφιο του κόμματος Φραγκλίνο Παπαδέλη.

Λίγα λεπτά πριν κάνει τις δηλώσεις του ο κ. Παπανδρέου, και ενώ ξεναγείτο στις εγκαταστάσεις της μαρίνας, ξέσπασε καταρρακτώδης βροχή και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε: «Καλοδεχούμενη η βροχή, εμείς αγαπάμε τη φυσική βροχή, η διαφορά μας είναι ότι για την κυβέρνηση είναι βροχή αυθαιρεσιών και σκανδάλων».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή