Euroleague: Με Εφές για να παραμείνει πρώτος ο Ολυμπιακός

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 12:05
UPD:12:08
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Σφαιρόπουλος 

A- A A+

Χωρίς... ανάσα μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός καλείται απόψε να περάσει και από την Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Αναντολού Εφές (19:30) για να παραμείνει στην κορυφή της Ευρωλίγκας ύστερα από 14 αγωνιστικές.

Όπως εναντίον των Ρώσων έτσι και σήμερα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στους Πρίντεζη και Μιλουτίνοβ, ενώ οι Τιλί και Αγραβάνης είναι σταθερά εκτός πλάνων, λόγω τραυματισμών.

Οι «ερυθρόλευκοι», που μαζί με τους Μοσχοβίτες έχουν να επιδείξουν το καλύτερο μέχρι σήμερα ρεκόρ στη διοργάνωση (10-3), στοχεύουν να αποσπάσουν την πέμπτη εκτός έδρας νίκη τους, απέναντι σε ένα συγκρότημα που ψάχνει να βρει τα πατήματά του και αντικατέστησε στον πάγκο τον Περάσοβιτς με τον Αταμάν.

Η Εφές βρίσκεται στο άλλο άκρο (3-10) από τον Ολυμπιακό, όμως η αλλαγή δεν ωφέλησε στο πρώτο παιχνίδι του νέου τεχνικού, καθώς οι Τούρκοι γνώρισαν βαριά ήττα, με 68-86, από τη Χίμκι στη Μόσχα. Ο Μπαλμπάι θα είναι εκτός απόψε, όμως οι γηπεδούχοι θα ενισχυθούν με τον Ντράγκιτς, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Παρασκευής (22/12) θα αγωνιστούν: ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Χίμκι (19:00), Μπασκόνια-Μπαρτσελόνα (21:30), Μάλαγα-Ολίμπια Μιλάνο (21:45).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις