Κύπελλο Ελλάδας: Δύο λεπτά αρκούσαν στον Πανιώνιο

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 18:23
UPD:22:14
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ένα δίλεπτο ήταν αρκετό για τον Πανιώνιο να βάλει τις βάσεις από το πρώτο ματς με τον ΟΦΗ για την πρόκρισή του στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κυανέρυθροι» επιβλήθηκαν με 2-0 των Κρητών και, πλέον, κρατούν στα χέρια τους το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό και οι καλές φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Πανιώνιος διατήρησε την υπεροχή στο α΄ μέρος, αλλά αυτή ήταν ανούσια.

Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε καλύτερο, καθώς ο ΟΦΗ ανέβηκε και με κινητήριο μοχλό τον Όγκμποε δημιούργησε προβλήματα στην «κυανέρυθρη» άμυνα, όπως το σουτ που επιχείρησε στο 55΄ και πέρασε δίπλα από το δοκάρι ή την κεφαλιά στο 62΄ που εξουδετέρωσε ο Μπαντής.

Τελικά ένα δίλεπτο αρκούσε στον Πανιώνιο για να δώσει τέλος στις όποιες «ορέξεις» του ΟΦΗ. Στο 77΄ ο Γεσίλ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 και στο 78΄ ο Χατζισαφί μπήκε στην περιοχή και διπλασίασε τα τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Ακριβώς στην εκπνοή ο Γεσίλ απβολήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις