Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» από το πρώτο ματς η ΑΕΛ

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 18:20
UPD:22:14
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Την πρόκρισή της στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ουσιαστικά η ΑΕΛ, μετά τη σημερινή της νίκη με 3-0 επί της Ξάνθης στο "AEL FC Arena".

Το τελικό σκορ μαρτυρά την ανωτερότητα των Θεσσαλών σε όλο το 90λεπτο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όταν κι έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο.

Παρά το αρκετό χιόνι που είχε πέσει στον αγωνιστικό χώρο  το ματς διεξήχθη κανονικά. Η Ξάνθη ήταν η πρώτη που απείλησε στο 16΄, με τον Σιλά να κάνει τη σέντρα και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Θεοδωρόπουλου.

Στο 22΄ ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Ναζλίδη, ενώ η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 29΄. Ο Ντέλετιτς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Κασάδο και την «εσχάτη των ποινών» μετέτρεψε σε γκολ ο Ναζλίδης (1-0).

Οι Θεσσαλοί πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 32΄, όταν ο Αγκάνοβιτς έκανε το σουτ, ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε ασταθώς και ο Ναζλίδης πήρε το ριμπάουντ και «έγραψε» το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο νεοεισελθών Λεοζίνιο στο 90΄, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας από τη σέντρα του Ρέντζα και την έστειλε στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις