Κύπελλο Ελλάδας: Κανένα πρόβλημα για Ολυμπιακό με Πλατανιά

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 19:36
UPD:19:38
MotionTeam
A- A A+

Ιδανικά ολοκληρώνεται το 2017 για τον Ολυμπιακό, αφού μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα, νίκησε απόψε 2-0 στην Κρήτη τον Πλατανιά και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Το πρώτο ημίχρονο στα Περιβόλια ήταν μέτριο, με σημαντικότερη εκείνη του 40ού λεπτού για τους γηπεδούχους, όταν ο Ενσικουλού βγήκε τετ α τετ με τον Χουτεσιώτη, αλλά δεν κατάφερε να «νικήσει» τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Γκρζέλτσακ έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη όμως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι, το απέδειξαν και απλοποίησαν την κατάσταση ενόψει της ρεβάνς. Στο 57΄ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, όταν ο Μάριν εκτέλεσε κόρνερ, ο Ένγκελς πήρε την κεφαλιά και ο Μποτία νίκησε τον Κοκκαλά.

Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν στο 78΄ με τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος, έχοντας μπει μερικά λεπτά πριν στο γήπεδο, πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ του Τζούρτζεβιτς.

Ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ στο 84΄, όταν το σουτ του Ουές έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Χουτεσιώτη, ο οποίος απέκρουσε στη συνέχεια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις