Κύπελλο Ελλάδας: Σε Τρίπολη και Αγρίνιο τα φώτα

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 09:41
UPD:11:47
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Τρεις πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο Κύπελλο Ελλάδας, που είναι οι πρώτες μεταξύ των ομάδων που θα αγωνιστούν στη φάση των «16».

Η αρχή θα γίνει από την Τρίπολη, όπου ο γηπεδούχος Αστέρας θα υποδεχθεί στις 15:00 τον Ατρόμητο, που εκπλήσσει με τη φετινή παρουσία του στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μια «ανάσα» από την κορυφή.

Στις 17:15 θα γίνει η σέντρα στα Περιβόλια των Χανίων, όπου ο ουραγός Πλατανιάς θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό. Οι δύο σύλλογοι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από πέρυσι, μετά την καταγγελία των Κρητικών για το ματς πρωταθλήματος στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο φετινό παιχνίδι της Super League οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συντρίψει τους Χανιώτες με 5-1.

Στην τελευταία συνάντηση της ημέρας (19:30), ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει στο Αγρίνιο την ΑΕΚ. Η Ένωση θα επιδιώξει να βγάλει αντίδραση μετά την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που της κόστισε τον (άτυπο) τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, όμως οι γηπεδούχοι είναι αξιόμαχοι και αυτό προοιωνίζεται έναν αμφίρροπο αγώνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις