Euroleague: Λαβωμένος ο Ολυμπιακός απόψε με ΤΣΣΚΑ

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 10:00
UPD:17:04
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ένα από τα πιο… κλασικά ζευγάρια των τελευταίων ετών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα συναντηθούν απόψε στο ΣΕΦ (231:00), για πρώτη φορά από τον ημιτελικό της Euroleague στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Η επώδυνη τέταρτη συνεχής ήττα των Ρώσων από την ελληνική ομάδα σε φάιναλ 4 είναι κάτι που δεν έχει ξεχάσει ο Έλληνας τεχνικός της, Δημήτρης Ιτούδης και οι παίκτες του.

ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακός μοιραζόντουσαν το «ρετιρέ» της βαθμολογίας ως την περασμένη εβδομάδα, αλλά οι Πειραιώτες υποχώρησαν μία θέση λόγω της απρόσμενης με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού ήττας στο Μπάμπεργκ.

Η είσοδος του Σπανούλη στην ομάδα έχει προκαλέσει μια μικρή σύγχυση καθώς οι ρόλοι που υπήρχαν ως τώρα αναδιανέμονται. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» μετρά μόλις δύο αγώνες, ψάχνει ακόμη να βρει τα πατήματά του κι αυτό έχει άμεσο κι ορατό αντίκτυπο στην απόδοση του συνόλου.

Ο Ολυμπιακός ατύχησε για πολλοστή φορά με τραυματισμό, καθώς ο Αγραβάνης χάνει τη σεζόν την ώρα που ο Τιλί κάνει δρόμου για να επιστρέψει πριν τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στις 17 Φεβρουαρίου 2018 και ο Πρίντεζης χτύπησε στον αστράγαλο πριν τη χθεσινή προπόνηση και θα είναι επίσης απών.

Η επιστροφή του Χάινς φέρνει πάντα όμορφες αναμνήσεις αλλά και πληγωμένα συναισθήματα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ενώ ένας ακόμη πρώην παίκτης του, ο Χάντερ, θα βρεθεί ως αντίπαλος στο ΣΕΦ ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ, καθώς το καλοκαίρι μετακόμισε από τη Μαδρίτη στη Μόσχα.

Η άμυνα στον Ροντρίγκεθ και στο μεγάλο αστέρι της ΤΣΣΚΑ, τον Γάλλο διεθνή Ντε Κολό (17,4π. μέσο όρο), θα αποτελέσουν «κλειδί» στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να ισοβαθμήσει εκ νέου με την ΤΣΣΚΑ στην κορυφή της κατάταξης.  

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (20/12):

  • 19:00 Χίμκι-Αναντολού Εφές 
  • 21:00 Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας  
  • 21:45 Αρμάνι Μιλάνο-Μπασκόνια 
  • 22:00 Μπαρτσελόνα-Μάλαγα

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις