Καταγγελία της Ατλέτικο Μαδρίτης στη FIFA για Μπαρτσελόνα

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 21:31
UPD:21:32
EPA/ENNIO LEANZA
A- A A+

Σε καταγγελία προς τη FIFA εις βάρος της Μπαρτσελόνα προχώρησε η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους «ροχιμπλάνκος» να κατηγορούν τους Καταλανούς ότι προσέγγισαν παράνομα τον Αντουάν Γκριζμάν, με στόχο τη μεταγραφή του.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, που επικαλείται το διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Γκιγέρμο Αμόρ, ο πρόεδρος των Καταλανών, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με την οικογένεια του Γάλλου επιθετικού για το ενδεχόμενο μετακίνησής του στη Βαρκελώνη.

«Η Ατλέτικο Μαδρίτης υπέβαλε καταγγελία κατά της Μπαρτσελόνα για επανειλημμένες επαφές μεταξύ της διοίκησής της, του ποδοσφαιριστή και της οικογένειάς του. Ο Γκριζμάν δεσμεύεται με μακροχρόνιο συμβόλαιο συνεργασίας και αυτό δεν επιτρέπεται. Ο σύλλογός μας επίσης εκτιμά ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει και την διοργάνωση του ισπανικού πρωταθλήματος, στο οποίο μέχρι στιγμής η Μπαρτσελόνα είναι πρώτη και η Ατλέτικο δεύτερη», υπογράμμισε στέλεχος της διοίκησης της Ατλέτικο.

Η Μπαρτσελόνα δεν έκανε κάποιο σχόλιο για την καταγγελία, την οποία επιβεβαίωσε η FIFA, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμη ανακοινώσει κάτι. Ο 26χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός υπέγραψε τον Ιούνιο νέο συμβόλαιο με την Ατλέτικο, το οποίο έχει ισχύ ως το 2022 και με ρήτρα αποδέσμευσης 100 εκατομμύρια ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις