Σε εξέλιξη πορεία της ΠΟΕΔΗΝ προς το υπ. Υγείας

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 13:22
UPD:13:22
NAFTEMPORIKI.GR

Η ΠΟΕΔΗΝ πραγματοποιεί σήμερα παναττική στάση εργασίας καταγγέλλοντας ότι «το συμβασιούχο προσωπικό του ΕΣΥ και της Πρόνοιας βρίσκεται στον αέρα».

A- A A+

Του Μάκη Συνοδινού

Πορεία προς το υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ που συγκεντρώθηκαν νωρίτερα έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Σημειώνεται ότι η ΠΟΕΔΗΝ πραγματοποιεί σήμερα παναττική στάση εργασίας καταγγέλλοντας ότι «το συμβασιούχο προσωπικό του ΕΣΥ και της Πρόνοιας βρίσκεται στον αέρα».

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η κυβέρνηση «έχει πια μόνο ένα δρόμο: Νομοθετική ρύθμιση κατοχύρωσης του μισθού και της δουλειάς των συμβασιούχων εργαζομένων» και «μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου καθ’ ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες».

«Τέρμα τα ψέματα και οι υπεκφυγές της κυβέρνησης. Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι ή θα κατοχυρωθούν με την μονιμοποίησή τους ή θα βρίσκονται σε διαρκή ομηρία και στο τέλος θα απολυθούν» επισημαίνει η ΠΟΕΔΗΝ σε σχετική ανακοίνωσή της.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή