Βόλεϊ: Νίκες για ΠΑΟΚ και Ηρακλή Χαλκίδας

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 21:40
UPD:21:41
MotionTeam/MOTION TEAM
A- A A+

Mε βασικό τον Ραφαήλ Κουμεντάκη ο οποίος μαζί με τον Παναγιώτη Πελεκούδα κέρδισαν από 11 πόντους, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 9η ημέρα στην Α1 Ανδρών.

Μια νίκη που αποδείχθηκε Πύρρειος για τον «Δικέφαλο», όμως, που το πρωί της Τρίτης αναχωρεί οδικώς για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί εροπορικώς για την Άγκυρα, για τον αγώνα της Πέμπτης με την Χάλκμπανκ (Champions League), καθώς ο Ερνάντο Γκόμεζ τραυματίστηκε (πρόβλημα στον τετρακέφαλο) στις αρχές του 2ου σετ.

Με τη νίκη της η ομάδα του Ντανιέλε Ρίτσι επέστρεψε στο -4 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ οι Ακρίτες παρέμειναν στην όγδοη θέση της κατάταξης.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας επικράτησε με 3-2 του Παναθηναϊκού στο Μετς και πανηγύρισε την πρώτη νίκη επί των «πρασίνων» στην Α1 Ανδρών και πρώτη ύστερα από τρεις ήττες.

Η ομάδα της Εύβοιας ανέβηκε στους 15 βαθμούς και έφτασε Φοίνικα Σύρου και Νίκη Αιγινίου, έχοντας πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο Μότα, που σημείωσε 27 πόντους με 4 άσσους.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει δύο φορές το σκορ κάνοντας μεγάλη προσπάθεια στο 4ο σετ, χάρις στο μπλοκ του με τους Πανταλέοντα και Σιλμπερνάγκελ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις