«Άνοιξε λογαριασμό» ο Πανιώνιος, νέα «βαριά» ήττα του Άρη

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 20:46
UPD:20:58
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑ

Ο Πανιώνιος χρειάστηκε να περιμένει 9 αγωνιστικές για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη. Τα κατάφερε με το 82-76 απέναντι στα Τρίκαλα.

A- A A+

Μετά από 8 αγωνιστικές, ο Πανιώνιος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Α1, ενώ η Κύμη διέλυσε τον Άρη στην Χαλκίδα και τον έβαλε σε περιπέτειες όσον αφορά το μέλλον του στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

Το τελικό 94-69 καταδεικνύει με τον πιο σαφή τρόπο τη διαφορά δυναμικότητας που είχαν στο ματς, Κύμη και Άρης. Οι γηπεδούχοι με το «δίποντο» έβαλαν σε περιπέτειες την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς αμφότεροι μετρούν από 3 νίκες σε 9 αγωνιστικές. 

Με επιμέρους σκορ 31-16 στην 3η περίοδο και 29 πόντους (6/7 τρίποντα) από τον Θάντους ΜακΦέιντεν, η ομάδα της Εύβοιας πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη της για φέτος. Κυρίως, όμως ήταν τα 17 στα 30 τρίποντα των γηπεδούχων που έκαναν την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη να ρίξει «λευκή πετσέτα»! 

Ο Πανιώνιος χρειάστηκε να περιμένει 9 αγωνιστικές για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη. Τα κατάφερε με το 82-76 απέναντι στα Τρίκαλα. Σε μία μάχη... παραμονής, έστω κι αν φαντάζει πρόωρη, λόγω εποχής, ο τελευταίος της βαθμολογίας πήρε ανάσα απέναντι στους προτελευταίους Θεσσαλούς και μπορεί να ελπίζει στο... θαύμα. 

Με τον Σάφτεναρ να πετυχαίνει τους τελευταίους 5 πόντους, ο ΓΣΛ Φάρος πήρε την 4η νίκη του, 82-78, επί του Κοροίβου Αμαλιάδας. Οι Θεσσαλοί ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα, με την ομάδα της Ηλείας να καταφέρνει να μειώσει στο καλάθι, 41΄΄ πριν τη λήξη (79-77), χωρίς, πάντως, αποτέλεσμα.

Νταμπλ νταμπλ σημείωσε ο Κέβιν Ουέαρ για τους νικητές με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ.  

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις