Κ. Τσιάρας: Περίπου αριστερή, περίπου δημοκρατική και περίπου κυβέρνηση

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 15:39
UPD:17:50
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗ
A- A A+

Μόνη σταθερά στη μεγάλη περιδίνηση που δημιούργησε η οικονομική κρίση και κλόνισε συθέμελα το πολιτικό σύστημα ήταν και παραμένει η ΝΔ με βαθιές ρίζες στον κοινωνικό ιστό, είπε στην ομιλία του στο 11ο Συνέδριο της ΝΔ ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Τσιάρας. Κάποια κόμματα, σημείωσε, βυθίστηκαν στην πολιτική άβυσσο, ενώ κάποια άλλα έλαμψαν σαν διάττοντες αστέρες και σύντομα θα επιστρέψουν στην πολιτική αφάνεια.

Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση ανέφερε: «Αν υπάρχει μία λέξη που μπορεί να περιγράψει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι το περίπου, περίπου αριστερή, περίπου δημοκρατική και περίπου κυβέρνηση. Αυτή η κυβέρνηση επιτίθεται συστηματικά στην ίδια τη δημοκρατία. Εμείς απαντάμε με ξεκάθαρες προτάσεις προς την κοινωνία η οποία στρέφει τις ελπίδες της στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έναν πολιτικό μετριοπαθή αλλά σύγχρονο και αποφασιστική που εμπνέει και απαντάει στις αγωνίες των πολλών. Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη σηματοδοτεί την αλλαγή και την ανανέωση που ζητούν από εμάς οι πολίτες. Η ΝΔ από λαϊκό κόμμα της κεντροδεξιάς άλλαξε σε κόμμα συνάντησης των κοινωνικών δυνάμεων και των προσωπικοτήτων που μπορούν να βγάλουν την χώρα από την κρίση».

ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ

Καταλήγοντας, τόνισε ότι με το πρόγραμμα και τις προτάσεις της η ΝΔ είναι έτοιμη να βγάλει την χώρα από την κρίση, με τις μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν την Ελλάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή