Τους παρέσυρε το ποτάμι...

Με τον Ρίβερς να σταματά στους 20 πόντους (6/9τρ.) ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 80-72 της Αρμάνι Μιλάνο και διατήρησε το αήττητο στο ΟΑΚΑ
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 23:20
UPD:23:23
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Με τον Κέι Σι Ρίβερς να «πυροβολεί»... κατά ριπάς, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 80-72 επί της Αρμάνι Μιλάνο και ανέβηκε στην 3η θέση της Euroleague (8-4 το ρεκόρ των «πρασίνων»).

Στο «απόρθητο κάστρο» του ΟΑΚΑ, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έκανε «πάρτι» έξω από την γραμμή του τριπόντου (15/28) και με τον Ρίβερς να κάνει ένα ακόμη μεγάλο ματς επιθετικά (6/9 τρ. και 20 πόντους) έφτασε στην 8η νίκη της μετά από 12 αγωνιστικές και συνεχίζει να ονειρεύεται το πλεονέκτημα της έδρας στους προημιτελικούς.

Η... βροχή τριπόντων του Παναθηναϊκού παρέσυρε τους Ιταλούς, που ήταν άκρως ανταγωνιστικοί μέχρι το 25΄, όταν και είδαν τον οξύθυμο Τζόρνταν Θίοντορ να αποβάλλεται από το παρκέ με τεχνική ποινή (είχαν προηγηθεί αψιμαχίες του Αμερικανού με Σίνγκλετον και Καλάθη).

Εξαιρετική παρουσία είχε και ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους (3/4τρ.), ενώ στους 11 σταμάτησε ο Τζέιμς Γκιστ.

Η μεγάλη νίκη των «πρασίνων» επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Νικ Καλάθη (9π., 12 ασίστ) στο δεξί ώμο (χτύπησε 1.17΄΄ πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου και δεν επέστρεψε στο παρκέ), ο οποίος λίγο πριν το τέλος του αγώνα διεκομίσθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Πριν το τζάμπολ ο ομογενής γκαρντ παρέλαβε δια χειρός Φραγκίσκου Αλβέρτη το βραβείο του MVP της Euroleague, για το μήνα Νοέμβριο. Από την ιταλική ομάδα, ξεχώρισε ο Μίτσοφ με 13 πόντους. 

από τα 6.75, οι «πράσινοι» ξέφυγαν στο 36΄ με 77-64 και μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία του υπόλοιπο της αναμέτρησης. 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπελόσεβιτς (Σερβία), Ρόκα (Ιταλία), Κορτές (Ισπανία)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις