Σφαιρόπουλος: «Τελευταία στιγμή η απόφαση για τον Πρίντεζη»

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 12:02
UPD:12:20
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑ
A- A A+

Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τη συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη στην αυριανή αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ (14/12, 21:00) για την 12η αγωνιστική της Euroleague.

Λίγο πριν την αναχώρηση των Πειραιωτών για τη Γερμανία ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την ομάδα του Νίκου Ζήση, αλλά και στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν για μία ακόμη φορά οι «ερυθρόλευκοι».

«Θα παίξουμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία ομάδα που έχει μεγάλη υπομονή στην επίθεση. Παίζει ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού που είναι το ίδιο εδώ και πολλά χρόνια ανεξαρτήτως προσώπων και αυτό την κάνει αξιόμαχη», τόνισε αρχικά ο προπονητής των Πειραιωτών και συνέχισε:

«Με την συμπαράσταση του κόσμου οι παίκτες της παίρνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και πιέζουν πολύ όλους τους αντιπάλους. Αυτό που είναι σημαντικό για μας είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Τα επίπεδα συγκέντρωσής μας και ετοιμότητάς μας θα πρέπει να είναι πολύ υψηλά και θα πρέπει να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει για να πάρουμε από το παιχνίδι αυτό που θέλουμε».

Για το... ιατρικό δελτίο της ομάδας τόνισε: «Δεν θα βρίσκονται μαζί μας οι Μιλουτίνοφ και Αγραβάνης. Χθες (12/12) ο Πρίντεζης έκανε μέρος της προπόνησης και θα δούμε πως θα είναι και σήμερα. Ο Παπαπέτρου μπήκε κανονικά και νομίζω πως θα είναι εντάξει. Για τον Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζη) θα δούμε την τελευταία στιγμή».

Το ματς αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Βασίλη Τολιόπουλο, από τη στιγμή που όπως υποστήριξε, η ελληνική ομάδα δεν έχει νικήσει ποτέ τη Μπάμπεργκ στην έδρα της: «Το γεγονός ότι δεν έχουμε κερδίσει ποτέ σε αυτή την έδρα είναι τεράστιο κίνητρο για εμάς.

Επίσης, θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό σερί νικών που έχουμε, να παραμείνουμε πρώτοι στην βαθμολογία και να κάνουμε αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Θα πρέπει να ξεκινήσουμε, όπως σε όλα τα παιχνίδια, από την άμυνα. Να είμαστε καλοί σε αυτά που μας έχει πει ο κόουτς στην τακτική, να τους σταματήσουμε στο παιχνίδι με τις πολλές πάσες που κάνουν και να είμαστε σοβαροί. Αν τα κάνουμε αυτά, πιστεύω πως θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις