Αντιπαράθεση για την Καραχασάν - Φέρεται να χαρακτήρισε μειονότητα τους Πόντιους

Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2006 18:46
A- A A+

Η υποψήφια υπερνομάρχης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ, Γκιούλ Μπαέζ Καραχασάν, φέρεται να χαρακτήρισε ως μειονότητα τους Πόντιους και τους Σαρακατσάνους.

Η ίδια πάντως αναφέρει πως παραποιήθηκαν οι δηλώσεις της. «Το ερώτημα δεν είναι τι λέει η κα Καραχασάν, αλλά αν υιοθετούν ο κ. Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ τα όσα λέει. Αν συμφωνούν δηλαδή, ότι οι Πόντιοι και οι Σαρακατσάνοι είναι μειονότητα», σχολίασε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος γνωρίζει το ακριβές περιεχόμενο της συνέντευξης της κ. Καραχασάν, γνωρίζει και τη σαφή απάντησή της όταν οι δηλώσεις αυτές αποδόθηκαν λανθασμένα, αλλά συνεχίζει να διαστρεβλώνει, να ψεύδεται και να θέτει απαράδεκτα, ανεπίτρεπτα και ανεύθυνα ερωτήματα στο ΠΑΣΟΚ, σαν να μην αντιλαμβάνεται την έννοια όσων λέει.

Τα ψέματα και η συνειδητή διαστρέβλωση, όπως και τα απαράδεκτα, ανεπίτρεπτα και ανεύθυνα ερωτήματα του κ. Αντώναρου προς το ΠΑΣΟΚ, είναι μια ακόμη προσπάθεια παραπληροφόρησης, στην οποία καταφεύγει η κυβέρνηση της Ν.Δ. για να συντηρήσει ένα ανύπαρκτο θέμα», απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασάκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή