Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για ελεύθερη ασύρματη πρόσβαση στο Ιντερνετ

Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2006 21:10
A- A A+

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, θα επισκεφθεί αύριο, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 3.30 μ.μ., το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου Αθήνας, Κώστα Σκανδαλίδη (Πλατεία Κλαυθμώνος), όπου θα γίνει η παρουσίαση της πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ, για ελεύθερη ασύρματη πρόσβαση στο Ιντερνετ.

To ΠΑΣΟΚ στην κατεύθυνση αυτή δημιουργεί τους «Ηλιότοπους», μία πύλη στη γνώση, την επικοινωνία και τη σύγχρονη τεχνολογία, που εγκαθίστανται, σε περισσότερα από 50 σημεία, μέχρι στιγμής, σε όλη την Ελλάδα, hotspots, δηλαδή παρόχους wi-fi, ασύρματης υψηλής πιστότητας σύνδεσης με το Διαδίκτυο εντελώς δωρεάν.

Οι «Ηλιότοποι» εγκαθίστανται αρχικά στα εκλογικά κέντρα υποψηφίων συνδυασμών Νομαρχών και Υπερνομαρχών που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ καθώς και συνδυασμών μεγάλου αριθμού Δημάρχων. Μετά τις εκλογές, οι «Ηλιότοποι» θα λειτουργήσουν -σε μεγαλύτερο ακόμη αριθμό- στις τοπικές, δημοτικές και νομαρχιακές Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ.

Ο χρήστης με μια απλή διαδικασία θα προμηθεύεται εντελώς δωρεάν κωδικό πρόσβασης που θα του δίνει την δυνατότητα απεριόριστης, σε χρόνο και σε όγκο μεταφοράς δεδομένων, σύνδεσης στο Διαδίκτυο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή