Super League: Ο Γιαννιώτης έπιανε, ο Βασιλακάκης... έβαζε

Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 21:34
UPD:21:36
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Εμφανίζοντας δύο... πρόσωπα στο ίδιο παιχνίδι, ο Ατρόμητος νίκησε με ανατροπή 3-1 τον Πλατανιά στην Κρήτη, στην ακροτελεύτια συνάντηση της 13ης αγωνιστικής και παρέμεινε στο κατόπι των πρωτοπόρων ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Το τελικό σκορ, πάντως, είναι αρκούντως κολακευτικό για την ομάδα των δυτικών προαστίων, η οποία την πρώτη ώρα του παιχνιδιού θύμιζε σύλλογο μικρότερης κατηγορίας.

Οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι είχαν άσχημη παρουσία και το ότι δεν είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με περισσότερα του ενός τέρματα οφείλεται, αποκλειστικά και μόνο, στην έξοχη απόδοση του Γιαννιώτη.

Ο τερματοφύλακας της αθηναϊκής ομάδας είχε «κατεβάσει ρολά», παρά το γκολ που δέχθηκε από τον Ενσικουλού στο 22ο λεπτό και με τις επεμβάσεις του κράτησε όρθιο τον Ατρόμητο, αποκρούοντας μεταξύ άλλων και πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπούντνικ, στο 48΄.

Μετά την ισοφάριση του Βασιλακάκη στο 61ο λεπτό, όμως, με θεαματικό ανάποδο ψαλίδι, οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ουάρντα έδωσε προβάδισμα στον Ατρόμητο και ο Βασιλακάκης, με ακόμη ένα θεαματικό γκολ, διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 76΄.

Ο Ατρόμητος έφτασε στους 24 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, δύο από τον Ολυμπιακό κι έναν από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Πλατανιάς έμεινε στους 6 και παραμένει πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις