Μοιράστηκαν τους βαθμούς, ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα (1-1)

Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 19:48
UPD:19:49
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Σε ματς που και οι δύο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 1-1, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Η Λάρισα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το πέναλτι του Ναζλίδη, το οποίο κέρδισε ο ιδιος μετά από κράτημα του Μπέριου.

Οι Ηπειρώτες αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο γκολ και καθυστέρησαν να αντιδράσουν, «ξοδεύοντας» το υπόλοιπο του πρώτου μέρους σε λανθασμένες επιλογές και χωρίς ουσία στο παιχνίδι τους.

Στο 2ο ημίχρονο, όμως, ο ΠΑΣ μπήκε αποφασισμένος να σκοράρει και τα κατάφερε με τον Κόντε στο 55΄, μετά από κόρνερ του Μανθάτη και σύγχυση στα καρέ του Μπόζοβιτς.

Αξίζει να επισημανθεί η πρωτοβουλία που πήραν οι γηπεδούχοι στο ματς. Οι παίκτες της θεσσαλικής ομάδας φόρεσαν φανέλες που έγραφαν μπροστά «Μάνδρα, 23 Νεκροί, Ντροπή», για τα θύματα των πλημμυρών.

Τον Ιανουάριο του 2016 στο ματς με τον Αχαρναικό για την Footbal League οι παίκτες της Λάρισας είχαν προχωρήσει σε καθιστική διαμαρτυρία σε μια συμβολική κίνηση για το δράμα των προσφύγων που πνίγονταν στο Αιγαίο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις