Serie A: «Καθάρισε» ο Ιγκουαΐν τη Νάπολι

Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2017 00:39
UPD:00:42
REUTERS/TONY GENTILE
A- A A+

Το αήττητο της Νάπολι δεν υφίσταται, πλέον, καθώς η Γιουβέντους ήταν η μεγάλη νικήτρια με 1-0 στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι πρωταθλητές απέδειξαν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν εύκολα τα σκήπτρα τους και με το γκολ του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στο 13΄ έφυγαν με το σπουδαίο «διπλό» από τον «Σαν Πάολο».

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League πέτυχε την 12 νίκη στο πρωτάθλημα κι έφτασε τους 37 βαθμούς, ένα λιγότερο από την πρωροπόρο, Νάπολι, που μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (1/12) μετρούσε 12 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι, παράλληλα, για τρίτη μόλις φορά από την έναρξη της περιόδου δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Η ενδεκάδα της Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Ντε Σίλιο (83' Μπαρτσάλι), Μπενάτια, Κιελίνι, Ασαμόα, Κεντίρα (67' Μαρκίσιο), Πιάνιτς, Ματουϊντί, Κόστα (79' Κουαδράδο), Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, η Ρόμα επιβλήθηκε άνετα στο «Ολίμπικο» της ΣΠΑΛ με 3-1. Βασικός σε όλο το 90λεπτο με τους «Ρωμαίους» ήταν ο Κώστας Μανωλάς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις