Βουλή: Εως 31/1/2007 οι εργασίες της Επιτροπής για την Αναθεώρηση

Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2006 16:21
A- A A+

Η συνταγματική αναθεώρηση και οι εργασίες της σχετικής Επιτροπής της Βουλής, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Εσωτερικών, τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γ. Τραγάκη και τους βουλευτές Αργύρη Καρρά και Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος ανέφερε ότι από τη συζήτηση που γίνεται στην Επιτροπή υπάρχει συναίνεση σε πολλά πράγματα. Ζήτησε, όμως, να μην συνδέεται η Αναθεώρηση με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, υπογραμμίζοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της θητείας της κυβέρνησης.

Ο κ. Τραγάκης ανέφερε ότι οι εργασίες της Επιτροπής της Βουλής για την Αναθεώρηση θα ολοκληρωθούν στις 31 Ιανουαρίου και θα ακολουθήσουν δυο ψηφοφορίες με διαφορά ενός μηνός.

Απαντώντας σε ερώτηση εάν μετά τις ψηφοφορίες ανοίγει ο δρόμος για πρόωρες εκλογές, ο κ. Τραγάκης υπογράμμισε ότι «κανένας δεν λέει κάτι τέτοιο».

Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος, απηύθυνε έκκληση στους δασκάλους να επιστρέψουν στα σχολεία, και να αρχίσει εκτεταμένος διάλογος, πρόσθεσε πως πρέπει να πέσουν οι τόνοι καθώς όπως σημείωσε "με οδοφράγματα, ΜΑΤ και οξύτητα δεν λύνονται τα προβλήματα".

Οπως είπε ο πρώην υπουργός στις επόμενες συνεδριάσεις θα συζητηθεί το άρθρο 16 το οποίο σχετίζεται με την Παιδεία και η κυβέρνηση στοχεύει στη συναίνεση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή