Πρόκριση με ισοπαλία για τον Ολυμπιακό στα Χανιά (1-1 με τον Κισσαμικό)

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 19:53
UPD:20:10
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο Κύπελλο (1-1) με τον Κισσαμικό, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» με τους 7 βαθμούς που συγκέντρωσαν πέρασαν ως πρώτοι από τον 5ο όμιλο, ενώ την 2η θέση πήρε ο Αστέρας Τρίπολης (6β.) χάρις στους 3 που πήρε άνευ αγώνα (Αχαρναϊκό), ενώ αποκλείστηκε ο Κισσαμικός (4β.)

Ο Τάκης Λεμονής επέλεξε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες του, καθώς άφησε εκτός αποστολής τους Ταχτσίδη, Οφόε, Μποτία, Ρομαό, Προτό, Πάρντο, Φορτούνη, Κούτρη και Σεμπά.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 29΄ με κοντινή προβολή του Τζούρτζεβιτς μετά από σέντρα του Ζιλέ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα (34΄) ο ίδιος παίκτης σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν στο δεύτερο μέρος και στο 68΄ έφτασαν στην ισοφάριση μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Αποστολίδη μέσα από την περιοχή.

Ο Ολυμπιακός πίεσε στη συνέχεια για να πάρει τη νίκη αλλά χωρίς επιτυχία, αν και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων είχε ακόμη ένα δοκάρι με τον Τζούρτζεβιτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις