Παναθηναϊκός: Δεν τα βρίσκουν οι «πράσινοι» με τον Τελάντερ

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 21:15
UPD:21:18
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Σε αδιέξοδο έχουν οδηγηθεί οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τους εκπροσώπους του Ράσμους Τελάντερ.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού» δεν συμφωνεί με την πρόταση της διοίκησης για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που του οφείλονται και ζητάει να εξοφληθεί η πρώτη δόση μέχρι τικς 20 Δεκεμβρίου.

Οι «πράσινοι» ζήτησαν από τον Δανό να ξεκινήσει να πληρώνεται από τον Απρίλιο του 2018 (συγκεκριμένα του προτάθηκαν 36 δόσεις), πρόταση που τον βρήκε κάθετα αντίθετο.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή αντιπρότεινε την καταβολή μίας δόσης μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (46.000 ευρώ) ενώ το υπόλοιπο ποσό (άλλες 46.000) να μπουν στον λογαριασμό του έως τις 20/12.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης (29/11, 15:00) και όπως μεταφέρθηκε στους διοικούντες από τους εκπροσώπους του Τελάντερ, θα περιμένουν μέχρι και λίγη ώρα πριν την έναρξη της διαδικασίας να γίνει αποδεκτό το αίτημά τους, έτσι ώστε να αποσύρει ο Δανός την προσφυγή του και να γλιτώσουν οι «πράσινοι» την αφαίρεση βαθμών.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις