Από τη Νότια Αφρική η νέα «Μις Υφήλιος»

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 13:09
UPD:18:29
A- A A+

Η 22χρονη Ντέμι-Λι Νελ-Πίτερς από τη Νότια Αφρική αναδείχθηκε νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς «Μις Υφήλιος», ο οποίος φιλοξενήθηκε την Κυριακή στο Λας Βέγκας.

Η «Μις Νότια Αφρική», απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου North-West στη χώρα της, επικράτησε στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού επί των «Μις Κολομβία» Λάουρα Ερνάντεζ και «Μις Τζαμάικα» Νταβίνα Μπένετ.

Πέρα από τις σπουδές της και την ενασχόλησή της με τον χώρο της μόδας, η 22χρονη βοηθάει γυναίκες να μάθουν αυτοάμυνα, έχοντας και η ίδια δεχθεί επίθεση υπό την απειλή όπλου περίπου έναν μήνα μετά από την κατάκτηση του τίτλου της «Μις Νότια Αφρική».

Η 22χρονη παρέλαβε το στέμμα της από την περσινή «Miss Universe», Ίρις Μιτενέρ από τη Γαλλία.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της «Μις Υφήλιος» είναι ιδιαίτερα δημοφιλής θεσμός κυρίως στη Λατινική Αμερική και σε μεγάλο μέρος της Ασίας.

Την εκδήλωση παρουσίασε και φέτος ο Στίβ Χάρβεϊ, ο οποίος πριν από δύο χρόνια αναδείχθηκε πρωταγωνιστής του διαγωνισμού, καθώς ανακοίνωσε εσφαλμένα ότι «Μις Υφήλιος» είχε αναδειχθεί η «Μις Κολομβία» Αντριάνα Γκουτιέρες.

Απαστράπτουσα και ευτυχισμένη η Γκουτιέρες φόρεσε το στέμμα, άρχισε να χαιρετά και να στέλνει τα φιλιά της στον κόσμο που την καταχειροκροτούσε. 

Τότε ο παρουσιαστής ξαναπήρε τον λόγο για να πει: «Οκ, πρέπει να ζητήσω συγγνώμη. Δεύτερη είναι η Κολομβία. Η "Μις Υφήλιος" 2015 είναι η "Μις Φιλιππίνες", Πία Αλόντζο Βούρτσμπαχ». 

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή