Football League: Δεύτερη η Δόξα Δράμας, αναβολή στα Χανιά

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 17:47
UPD:17:52
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Η μη διεξαγωγή του αγώνα Κισσαμικός - Βέροια ήταν το γεγονός που κυριάρχησε σήμερα στη Football League και στις αναμετρήσεις της 5ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» είχε αιτηθεί αλλαγή ώρας για λόγους ανωτέρας βίας, καθώς καθυστέρησε να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», λόγω της ομίχλης στη Θεσσαλονίκη.

Η διοργανώτρια αρχή όρισε τη συνάντηση για τις 16:00, όμως και πάλι η αποστολή δεν ήταν στο γήπεδο την προβλεπόμενη ώρα και ο διαιτητής έκλεισε το Φύλλο Αγώνα.

Πλέον, την τύχη της αναμέτρησης θα κρίνει το πειθαρχικό όργανο της Football League. Τα ενδεχόμενα που υπάρχουν είναι δύο: να κριθεί υπαίτια η φιλοξενούμενη ομάδα ή να οριστεί εκ νέου το παιχνίδι.

Στην πρώτη περίπτωση ο Κισσαμικός θα κερδίσει τον αγώνα με 3-0, από τη Βέροια θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί, ενώ θα πληρώσει και πρόστιμο που θα κυμαίνεται από 8.000 έως 40.000 ευρώ.

Στα... αγωνιστικά, η Δόξα Δράμας συνέτριψε με 4-0 (4΄ πεν. Ριζογιάννης, 13΄ Γκότοβος, 41΄ Λίτσκας, 84΄ Μαχαίρας) τον Εργοτέλη κι εξακολουθεί να καταδιώκει τον πρωτοπόρο Άρη, από τον οποίο μείωσε στους δύο βαθμούς.

Τα Τρίκαλα, με το πρώτο εφετινό τέρμα τους, πέρασαν νικηφόρα 1-0 (19΄ Βέρτζος) από το Αίγιο και ο Αιγινιακός κατέβαλε τον Απόλλωνα Πόντου με 2-1 (29΄ Γκατσολάρι, 76΄ Σοφιάνης - 25΄ Κυβελίδης) και βελτίωσε τη θέση του.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις