Βόλεϊ: «Κόκκινη θύελλα» στην Πυλαία

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 22:24
UPD:22:33
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

O Oλυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι κορυφής της 5ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών, περνώντας από την Πυλαία με εμφατικό τρόπο (3-1) επί του πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Μπενίτεθ είναι πια η μοναδική αήττητη και χωρίς βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα, ενώ ο «Δικέφαλος» είναι το πρώτο συγκρότημα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, που πήρε σετ από τους «ερυθρόλευκους».

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς, παρότι έχανε 0-2 από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 3-2, ενώ η ομάδα του Έβρου για τρίτη φορά σε πέντε αγώνες του εφετινού πρωταθλήματος γνωρίζει την ήττα με 203. Σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Τέιλορ Χαντ, ο οποίος σημείωσε 33 πόντους και ήταν πρώτος σκόρερ της Κηφισιάς.

Ο Παναθηναϊκός πήρε «καθαρή» νίκη επί της Παναχαϊκής (3-0) στο Μετς και ανέβηκε βαθμολογικά και ψυχολογικά, έχοντας για «εκτελεστή» τον Σωτήρη Πανταλέοντα που σημείωσε 14 πόντους, εκ των οπόιων οι 6 από μπλοκ 

Ο Ηρακλής Χαλκίδας, με ηγέτη τον Γκελίνσκι, σκόρερ τον Τάπια και τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη να δίνει τους πόντους που έκριναν το καθοριστικό 4ο σετ, νίκησε 3-1  τον Εθνικό Πειραιά και με τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες έμεινε μόνος στην 3η θέση.

Μεγάλη νίκη, τέλος, για τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, που πέρασε με 3-1 από το Αιγίνιο απέναντι στη Νίκη και βελτίωσε τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις