Παπανδρέου: Οι γέφυρες καταρρέουν και οι υπουργοί αλληλοκατηγορούνται

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2006 13:44
A- A A+

Οι γέφυρες καταρρέουν και οι υπουργοί αλληλοκατηγορούνται για τις ευθύνες, τόνισε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης των Συντονιστών του Κινήματος.

Την ίδια στιγμή, πρόσθεσε, έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες αποκαλύψεις για διαφθορά στη ΝΔ, της οποίας εκτεθειμένα στελέχη ζητούν τη ψήφο του ελληνικού λαού. «Υπάρχει απροκάλυπτη ασυδοσία χωρίς αιδώ», σημείωσε χαρακτηριστικα ο κ. Παπανδρέου.

Αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι η Παιδεία επαναστατεί εξαιτίας του εμπαιγμού, του αυταρχισμού και του ανεύθυνου πειραματισμού της κυβέρνησης, ενώ οι συνδικαλιστές ζουν το παρακράτος της δεξιάς.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε την Ελλάδα ακυβέρνητη χώρα, στην οποία, όπως είπε, τα κυβερνητικά στελέχη παίζουν με το ΑΕΠ και την οικονομία, διασύροντας τη χώρα. Η Ευρωπαϊκή Ενωση, παρατήρησε, μας εγκαλεί ως αναξιόπιστους και την ίδια ώρα ο Πρωθυπουργός λέει ότι όλα είναι τέλεια.

Το κράτος - λάφυρο της ΝΔ βουλιάζει, τόνισε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε: «Εμείς δεν θα αφήσουμε να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή