Πασκουάλ: Δεν μπορούμε να ξεκινάμε έτσι

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 00:13
UPD:00:16
INTIME SPORTS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Να μην επαναλάβουν οι παίκτες του το κάκιστο (αμυντικά) πρώτο ημίχρονο στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ζήτησε ο Τσάβι Πασκουάλ, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τους Ισπανούς.

«Το τι έγινε στο ματς ήταν ξεκάθαρο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε άμυνα και κάναμε λάθη. Η Ρεάλ μας τιμώρησε, καθώς έχει μεγάλη ποιότητα. Στο δεύτερο μέρος βρήκαμε τον τρόπο να αντιδράσουμε ξεκινώντας από την άμυνα. Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία και παίξαμε καλύτερα σε άμυνα και επίθεση», σχολίασε.

«Στο φινάλε δεν επιτεθήκαμε καλά στη ζώνη της Ρεάλ, για δύο φορές. Βρήκαμε ένα τρίποντο στο τρανζίσιον, μετά από άστοχο σουτ της Ρεάλ. Είμαστε χαρούμενοι για τα τελευταία 20΄. Δεν μπορούμε να ξεκινάμε τα παιχνίδια όπως σήμερα, αυτό είναι ξεκάθαρο», πρόσθεσε.

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παίρνει νίκες με μεγάλα καλάθια στο τέλος, είπε: «Είναι σημαντικό να ξέρεις πως θα παίξεις σωστά στο φινάλε. Όταν η Ρεάλ πήρε τη διαφορά χάσαμε την αποφασιστικότητα στην επίθεση κι αυτό θα μπορούσε να μας έχει στοιχίσει. Έχουμε παίξει τέσσερα ματς στο τέλος, έχουμε χάσει το ένα, αυτό με την Μπασκόνια. Ίσως ήταν και εκείνο που έγερνε πιο πολύ προς το μέρος μας. Συμβαίνουν αυτά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις