Σφαιρόπουλος: Νικήσαμε από την επίθεση

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 00:46
UPD:00:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑ
A- A A+

Την επίθεση της ομάδας του εκθείασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά τη νίκη των Πειραιωτών στο Μιλάνο επί της Αρμάνι.

«Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν και μας υποστήριξαν. Ήταν εκπληκτικοί. Θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε κατακτώντας τη νίκη και τα καταφέραμε», σχολίασε αρχικά ο Σφαιρόπουλος.

«Ξέραμε πως θα είχαμε δύσκολη δουλειά γιατί η Αρμάνι είναι πολύ καλή ομάδα με σπουδαίους σκόρερ. Δεν καταφέραμε να παίξουμε όπως θέλαμε και είχαμε συνηθίσει να κάνουμε στην άμυνα. Παρόλα αυτά ελέγξαμε το παιχνίδι έχοντας ένα μικρό προβάδισμα», συνέχισε την ανάλυσή του ο Έλληνας τεχνικός.

«Παρότι είχαμε καλό επιθετικό παιχνίδι, σκοράροντας 86 πόντους, δυστυχώς επιτρέψαμε στην αντίπαλό μας να πετύχει εύκολους πόντους από επιθετικά ριμπάουντ, κάτι που θα είχαμε αποφύγει αν παίζαμε καλύτερη άμυνα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Ήταν πολύ σημαντικό ότι κατά την διάρκεια αυτού του όχι καλού αμυντικά παιχνιδιού, είχαμε εξαιρετική επίθεση με σπουδαία ποσοστά μέσα και έξω από την γραμμή των 6.75μ. Μπορώ να πω πως απόψε κερδίσαμε το παιχνίδι από την επίθεσή μας»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις