Euroleague: Πέρασε και από το Μιλάνο ο Ολυμπιακός

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 00:15
UPD:00:16
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ο Ολυμπιακός έκανε θρίλερ τον αγώνα με την Αρμάνι στο Μιλάνο, αλλά παρά τις τάσεις αυτοχειρίας που επέδειξε, η ομάδα του Σφαιρόπουλου έφυγε από τη Λομβαρδία με την τρίτη συνεχή και έβδομη νίκη σε εννέα αγώνες στη φετινή Ευρωλίγκα, επικρατώντας με 86-85 στο Mediolanum Forum.

Πρωταγωνιστής για την πειραϊκή ομάδα ήταν ένας πρώην παίκτης της αντιπάλου του, ο Τζαμέλ ΜακΛιν. Ο Αμερικανός σέντερ, που ζήτησε από τον προπονητή του να τον αφήσει στο γήπεδο όταν χρεώθηκε με 4ο φάουλ, σκόραρε 22 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ στην πρώτη επιστροφή του στο Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός, που είχε στο πλευρό του 400 φίλους του, είχε επίσης σε μεγάλο βράδυ τους Μπράιαν Ρόμπερτς με 18 και Γιάνις Στρέλνιεκς με 14 πόντους, ενώ 11 πρόσθεσε ο Παπανικολάου, ο οποίος πάντως παραλίγο να αποβεί μοιραίος σουτάροντας 0/2 βολές στα 15΄΄ πριν τη λήξη.

Για τους Ιταλούς ο Θίοντορ είχε 20 πόντους και ο Γκουντάιτις 19, με τους «ερυιρόλευκους» να παίζουν καλή άμυνα στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν το τρίποντο του Τζέρελς στα 5΄΄ πριν τη λήξη δεν βρήκε στόχο. Οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 7-2, ενώ οι Ιταλοί «έπεσαν» στο 3-6.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις