Βόλεϊ: Η Λίγκα των Ανδρών συμπαρίσταται στην πληγείσα δυτική Αττική

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 20:03
UPD:20:07
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες στη δυτική Αττική, η ΕΣΑΠ απέστειλε επιστολή στήριξης στη διοίκηση του σωματείου Κύζικος Νέας Περάμου, που πέρυσι ήταν ένα από τα 12 ΤΑΑ του συνεταιρισμού και ανήκε στην οικογένεια της Α1 Ανδρών.
 
Η Λίγκα εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στα θύματα των πλημμυρών, τη συμπαράστασή της στους δοκιμαζόμενους πολίτες της περιοχής και δήλωσε την παρουσία και την πρόθεσή της να βοηθήσει μέσω των κοινωνικών πρωτοβουλιών που λαμβάνονται για την ανακούφιση των πληγέντων και την αποκατάσταση των ζημιών.

Μάλιστα, η ΕΣΑΠ ενημερώνει τα μέλη της, τους αθλητές, τους διαιτητές και το φίλαθλο κόσμο για την προγραμματισμένη πρωτοβουλία των αθλητικών σωματείων της δυτικής Αττικής την προσεχή Κυριακή, 26 Νοεμβρίου.
 
Αθλητές και αθλήτριες θα συγκεντρωθούν στην παραλία της Νέας Περάμου με σκοπό τον καθαρισμό της από φερτά υλικά και σκουπίδια, ενώ ανάλογος καθαρισμός έχει προγραμματιστεί και στον προαύλιο χώρο του γυμναστηρίου της πόλης.

Επίσης, η ΕΣΑΠ σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Κυζίκου Νέας Περάμου αναμένεται να αναλάβει άμεσα δράση για τη συγκέντρωση σχολικών και αθλητικών ειδών για τα παιδιά και τα σχολεία της περιοχής.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις