Champions League: Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός, 1-3 στη Λισσαβόνα

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 23:42
UPD:23:54
A- A A+

Ο Ολυμπιακός είπε «αντίο» στην Ευρώπη για φέτος, μετά την ήττα στη Λισσαβόνα από τη Σπόρτινγκ με 3-1, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν κατώτεροι της περίστασης, καθώς ήθελαν μόνο νίκη αλλά με την εμφάνισή τους πήραν ό,τι δικαιούνταν, δεχόμενοι δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου.

Ο πρωταθλητής παρατάχθηκε στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» για να παίξει, κατά προαγγελία του προπονητή του, όπως απέναντι στις Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, με τον Φορτούνη στο ρόλο του μοναδικού επιθετικού.

Απόψε όμως εμφάνισε προβλήματα που δεν είχε βγάλει απέναντι σε «μπλαουγκράνα» και «βέκια σινιόρα», καθώς η ταχύτητα και οι αυτοματισμοί των γηπεδούχων δεν κατέστη δυνατόν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Πίντο βρέθηκε σε θέση βολής και σούταρε, ο Προτό απέκρουσε, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ντοστ σούταρε άουτ σε κενή εστία, ενώ στο 13΄ ο Μπρούνο Φερνάντες είχε νέα ευκαιρία.

Μετά το πρώτο τέταρτο ο Ολυμπιακός ισορρόπησε, χωρίς πάντως να καταφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν τη μεγάλη φάση, εκτός από δύο τελικές, στο 19΄ με τον Πάρντο και 26΄ με τον Κούτρη.

Κι ενώ πλησίαζε το ημίχρονο, η πειραϊκή ομάδα «κατόρθωσε» να δεχθεί δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο, το πρώτο στο 40΄ από τον Ντοστ, ύστερα από ολιγωρία του Μποτία και το δεύτερο στο 43΄ με τον Μπρούνο Σέζαρ, μετά από λάθος του Κούτρη.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν πλήρη πρωτοβουλία, απέναντι σε έναν απογοητευμένο αντίπαλο, έχασαν καλές ευκαιρίες ,ε τους Πίντο στο 58΄ και Κοεντράο στο 65΄, ενώ έφτασαν στο 3-0 με κεφαλιά του Ντοστ στο 66΄.

Στο διάστημα που απέμεινε ως τη λήξη το μόνο που άλλαξε ήταν το σκορ, καθώς στο 86΄ ο Οφόε νίκησε με σουτ εκτός περιοχής τον Ρούι Πατρίσιο, σε φάση που ο Σεμπά ήταν σε θέση οφ σάιντ κι επηρέαζε τη φάση καθώς στεκόταν μπροστά από τον Πορτογάλο τερματοφύλακα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις