Champions League: Πέρασε η Τσέλσι, κοντά και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 21:16
UPD:21:18
Action Images via Reuters/PETER CZIBORRA
A- A A+

Η Τσέλσι προκρίθηκε στους «16» του Champions League από τον 3ο όμιλο, μετά τη νίκη με 4-0 επί της Καραμπάχ στο Αζερμπαϊτζάν, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβλήθηκε 2-0 της Μπενφίκα και είναι κοντά στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας τελείωσαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενοι την αποβολή του Σαντίγκοφ στο 19΄. Ο Αζάρ ευστόχησε στο πέναλτι που καταλογίστηκε στην ίδια φάση (21΄) και στο 36΄ ο Γουίλιαν διπλασίασε για τους «μπλε».

Έτσι η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, η οποία πέτυχε άλλα τόσα τέρματα στην επανάληψη (71΄ πέναλτι Φάμπρεγας, 85΄ Γουίλιαν), ανέβηκε στην κορυφή του 3ου ομίλου, δύο βαθμούς πάνω από τη Ρόμα που δοκιμάζεται αργότερα απόψε στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο.

Απογοητευτική και απόψε η Μπενφίκα, έχασε για πέμπτη φορά σε πέντε αγώνες. Η ομάδα του Γκοντσαρένκο άνοιξε το σκορ στο 13΄ με τον Σενίκοφ, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το αυτογκόλ του Ζαρντέλ στο 56΄.

Οι Μοσχοβίτες έφτασαν στους 9 βαθμούς και ακολουθούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (12 β.), που παίζει αργότερα στην Ελβετία με τη Βασιλεία, των 6 βαθμών.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις