Στίβος: Κοινές προπονήσεις για τις αδελφές Στεφανίδη

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 20:09
UPD:20:12
EPA/FRANCK ROBICHON
A- A A+

Λίγες ημέρες απέμειναν για τη γιορτή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών στο κόσμο, εκεί όπου το ελληνικό στοιχείο θα είναι για πρώτη φορά ιδιαίτερα έντονο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια όλων των εποχών, μετά την κατάκτηση της Ευρώπης είναι φαβορί για κορυφαία αθλήτρια της χρονάς και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Γκαλά της IAAF θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής (24/11, 20:30) και στη λαμπρή τελετή θα δώσουν το παρών κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου στίβου.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του Λονδίνου και «χρυσή» το 2016 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είναι μαζί με τις Αλμάζ Αγιάνα (Αιθιοπία - 10.000 μ.) και Νάφι Τιάμ (Βέλγιο - έπταθλο) στην τελική τριάδα των κορυφαίων και φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα για να φτάσει στην πρώτη θέση.

Η 27χρονη Κατερίνα και ο σύζυγός της, Μίτσελ Κρίερ, ξεκίνησε την Τετάρτη το ταξίδι για το Μονακό, ωστόσο νωρίτερα είχε την ευκαιρία να κάνει κοινές προπονήσεις με την αδελφή της, Γεωργία. Η 22χρονη άλτρια του επί κοντώ ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια και ξεκίνησε επίσης να γυμνάζεται με πρόγραμμα του Κρίερ.

Η Γεωργία Στεφανίδη βρέθηκε για αρκετές ημέρες στο Οχάιο, προκειμένου να γυμναστεί κοντά στην Κατερίνα υπό την καθοδήγηση του γαμπρού της. Η αθλήτρια δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα πάρει μέρος στους αγώνες της χειμερινής περιόδου, κάτι που θα εξαρτηθεί από την πορεία της προετοιμασίας της. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις