Πανιώνιος: Σφίγγουν τα λουριά στη Νέα Σμύρνη

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 22:00
UPD:22:05
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα τον τελευταίο καιρό, με έσχατο την ήττα στην Ξάνθη, έφεραν… νεύρα στη Νέα Σμύρνη και οι πρώτοι που κλήθηκαν για το «λογαριασμό» είναι οι Μασούντ και Οικονόμου.

Ο Ιρανός μέσος, που απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση, κλήθηκε σε απολογία λόγω συνεχών πειθαρχικών παραπτωμάτων, ενώ ο σύλλογος του έδωσε υποχρεωτική άδεια ενός μήνα.

Το ίδο συνέβη και με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, ενώ ο Οικονόμου θα κληθεί να πληρώσει και πρόστιμο 3.000 ευρώ, λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι της Ξάνθης.

Στη σημερινή προπόνηση βρέθηκε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης, ο οποίος επέπληξε τους «κυανέρυθρους» ποδοσφαιριστές για την απόδοσή τους και ειδικά τον Οικονόμου, για την αποβολή του.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέτει εκτός υποχρεώσεων για 30 ημέρες τους ποδοσφαιριστές Μασούντ Σοτζάι και Βαγγέλη Οικονόμου καθώς και επιβάλλει στον δεύτερο την χρηματική ποινή των 3.000 €. Προτεραιότητα για τον σύλλογο έχει η ηρεμία, η πειθαρχία και η καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι υπεράνω προσώπων», αναφέρει η ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις