Black Friday: Ο θεσμός που έφερε στην Ελλάδα η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων Public

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 13:30
UPD:15:14
A- A A+

Με την Black Friday να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, όλοι παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις ανακοινώσεις και τις ιστοσελίδες των αγαπημένων τους καταστημάτων.

Πρόκειται για την ημέρα που η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων Public έφερε πρώτη στην Ελλάδα το 2016, ταξιδεύοντας τον καταναλωτή σε έναν κόσμο προσφορών και εκπτώσεων δίχως προηγούμενο.

Φέτος, με τις προσφορές και τις εκπτώσεις τους, τα Public μας δίνουν την ευκαιρία να ανανεωθούμε και, γιατί όχι, να αποκτήσουμε εκείνο το προϊόν που ονειρευόμαστε εδώ και καιρό!

Black Friday - Ώρα για νέο smartphone

Όλοι πλέον παραδεχόμαστε πως το smartphone μας είναι η προέκταση του χεριού μας, καθώς βρίσκεται  δίπλα μας κάθε στιγμή. Επικοινωνούμε, γελάμε, παίζουμε, «ανεβάζουμε» τις στιγμές μας και κάνουμε τους followers μας να παραληρούν! Όμως, κάτι φαίνεται να έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό… Κανείς μας δεν θέλει να το πει δυνατά, αλλά μοιάζει σαν να υπάρχει χώρος για κάτι… «περισσότερο». Και η Black Friday είναι εδώ για να μας το δώσει!

Με τις σούπερ προσφορές που θα βρεις στο δίκτυο των καταστημάτων Public μπορείς να αποκτήσεις το καινούριο σου smartphone σε ασυναγώνιστες τιμές!

Black Friday - Ευκαιρία για νέα τηλεόραση

Ο χειμώνας έχει ήδη καταφθάσει και τα βράδια που μαζευόμαστε στο σπίτι με φίλους έχουν έρθει για να μείνουν! Είτε βλέπουμε την ομάδα να «σηκώνει την κούπα», είτε μας συνεπαίρνει μια νέα σειρά, θέλουμε την καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Για να μάθεις λοιπόν πρώτος τις προσφορές και να ανανεώσεις το TV set σου, κάνε εγγραφή στο newsletter των καταστημάτων Public.

STELIOS MISINAS

Black Friday - Το Gaming στα καλύτερά του

Εάν το gaming είναι το κέντρο του δικού σου κόσμου, δεν γίνεται να μην θυμάσαι τις προσφορές των καταστημάτων Public, όπως τα Xbox One 1TB με συνδρομή Live Gold τριών μηνών και το Gears of Wars 4 στα 199 ευρώ.

Αντίστοιχες συγκινήσεις σε περιμένουν και φέτος, για να αποκτήσεις εκείνη την gaming κονσόλα που θα κάνει την παρέα σου να παραμιλάει!

H ελληνική αλυσίδα καταστημάτων Public και η Black Friday είναι εδώ και μας προσκαλεί να την ξαναζήσουμε!

Προτεινόμενα για εσάς