Π. Καμμένος: Δέχομαι βρώμικο πόλεμο

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 21:15
UPD:21:19
INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

«Το δικό μου σπίτι είναι καθαρό, δεν έχει διεύθυνση off shore εταιρειών, ούτε κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, κάνοντας λόγο για «βρώμικο πόλεμο» εναντίον του.

Μιλώντας στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για το «κοινωνικό μέρισμα», ο υπουργός Άμυνας κάλεσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη «να μαζευτεί» και να προσέλθει στην Βουλή την Πέμπτη για «να πάρει απαντήσεις με στοιχεία» και «όχι να κρύβεται πίσω από επτά εφημερίδες και δύο ραδιόφωνα» που «έκαναν πρώτη είδηση μια διακρατική συμφωνία που δεν έχει γίνει, δεν έχει πέσει ούτε ένα ευρώ, ενώ αν δεν γίνει θα είναι εις βάρος του ελληνικού δημοσίου».

Η ΑΥΓΗ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΆΣ

Ο κ. Καμμένος καταλόγισε στον κ. Μητσοτάκη ότι «έχει αποφασίσει να μετατρέψει τη Ν.Δ. σε βραχίονα μιας εκδοτικής συμμορίας».

«Είμαι σε αυτήν την αίθουσα 26 χρόνια, 11 φορές εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό, η πλάτη μου αντέχει χτυπήματα, αντέχω μέχρι να τους τσακίσω» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Καμμένος είπε επίσης πως αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την εισβολή του «Ρουβίκωνα» στον προαύλιο χώρο του υπουργείο Άμυνας και τόνισε πως γι’ αυτό προχώρησε σε αλλαγές.

Είπε ότι «δεν έπρεπε να μπει (η ομάδα) ούτε και να βγει» και πρόσθεσε ότι θα καλέσει σε αλλαγή της σχετικής νομοθεσίας, διευκρινίζοντας ότι η στρατιωτική αστυνομία δεν έχει δικαιοδοσία να προβεί σε συλλήψεις πολιτών εντός στρατιωτικών χώρων.

«Είναι απαράδεκτο φαινόμενο η εισβολή ομάδων (σε στρατόπεδο)» είπε ο κ. Καμμένος, ενώ υποστήριξε ότι «κάποιος είχε ειδοποιηθεί στον 3ο όροφο του ΥΠΕΘΑ και από την πρώτη στιγμή "τράβαγε" βίντεο και φωτογραφίες».

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή