Super League: Νίκη... μισή σωτηρία η ΑΕΛ

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 19:31
UPD:19:54
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Νίκη που μπορεί να αποβεί καθοριστική στη μάχη για την παραμονή στη Super League πέτυχε η ΑΕΛ με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ρέντα της θεσσαλικής ομάδας τον τελευταίο καιρό συνεχίζεται. Αυτή την φορά ο Ντέλετιτς αποδείχθηκε ο άνθρωπος που «μίλησε» στο φινάλε και συγκεκριμένα στο 86΄, πετυχαίνοντας το «χρυσό» γκολ των γηπεδούχων μετά από γλίστρημα του αντιπάλου αμυντικού!

Το τελικό αποτέλεσμα που παραπέμπει σε κλειστό ματς με λίγες συγκινήσεις, αδικεί την ποιότητα του παιχνιδιού, καθώς οι δύο ομάδες ήταν δημιουργικές, επιθετικές και πήραν αρκετά ρίσκα.

Στο πρώτο ημίχρονο με κύριο εκφραστή τον Λεοζίνιο, η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Τσόβιτς ήταν «παρών» όποτε χρειάστηκε.

Στο δεύτερο 45λεπτο ήταν ο Απόλλωνας που απείλησε περισσότερο, αλλά αντιστοίχως ο Μπόζοβιτς επενέβη σε καθοριστικές φάσεις, ειδικά σε αυτήν του 56΄ όταν απέκρουσε την προσπάθεια του Καστιγέχος.

Ολα έδειχναν ότι το ματς είχε «κλείσει» στο 0-0, αλλά για ακόμα μία φορά οι «βυσσινί» αποδείχτηκαν... εφτάψυχοι! Οπως συνέβη στο ίδιο γήπεδο εναντίον του ΠΑΟΚ και εναντίον του Λεβαδειακού, οι γηπεδούχοι σκόραραν στην εκπνοή.

Αυτή τη φορά δημιουργός ήταν ο Περόνε και εκτελεστής ο Ντέλετιτς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 86΄ και «εκτόξευσε» την ΑΕΛ στην 8άδα της βαθμολογίας.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις