Σκέψεις αποχώρησης του Οφόε από τον Ολυμπιακό

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 13:31
INTIME SPORTS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Το μέλλον του Οτζίτζα Οφόε στον Ολυμπιακό είναι αβέβαιο, όπως αναφέρει με δημοσίευμά της η «Het Nieuwsblad». 

Το βελγικό μέσο ενημέρωσης παραθέτει δηλώσεις του κορυφαίου ίσως παίκτη των «ερυθρόλευκων» από την έναρξη της περιόδου, σύμφωνα με τις οποίες σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από τους Πειραιώτες μετά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του.

Ο Οφόες φέρεται να δήλωσε στο μέσο της πατρίδας του: «Αν έμενα στην Αθήνα μόνος μου, θα μπορούσα απλώς να μετακομίσω. Έχω, όμως, εδώ την οικογένειά μου και αυτή έχει ανάγκη να νιώθει ασφαλής εδώ. Δεν μπορώ να πηγαίνω να παίζω με τη σκέψη ότι η οικογένειά μου δεν αισθάνεται ασφαλής στο μυαλό μου.

Δεν μπορώ να αποδώσω καλά, αυτό είναι το πρόβλημα τώρα. Η σύζυγός μου θέλει να επιστρέψει στο Βέλγιο. Αν επιστρέψει σε λίγο καιρό δεν θα είναι πρόβλημα, αλλά αν όχι, επειδή δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής εδώ πλέον, τότε θα πρέπει να βρούμε μια λύση. Περιμένω… Είναι πολύ νωρίς για να πάρω δραστικές αποφάσεις», τόνισε πο παίκτης «Het Nieuwsblad».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα επέστρεφε στο Βέλγιο, είπε: «Μια επιστροφή στο Βέλγιο είναι πιθανή, ωστόσο δεν είναι η πρώτη μου φιλοδοξία».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις