Πασκουάλ: «Αφιερώνουμε τη νίκη μας στα θύματα από τις πλημμύρες»

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 22:46
UPD:22:51
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Στις οικογένειες των θυμάτων και σε όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών στην Δυτική Αττική, αφιέρωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Εφές στην Πόλη ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» συνεχάρη τους παίκτες του για το σπουδαίο «διπλό» κι αφού «έπλεξε το εγκώμιο» του Νικ Καλάθη, δεν ξέχασε τα θύματα που άφησε πίσω της η μανία της φύσης. 

«Χαιρόμαστε για τη νίκη μας, την οποία θέλουμε να την αφιερώσουμε στις οικογένειες και σε εκείνους που έχασαν δικούς τους ανθρώπους από τη μεγάλη καταστροφή στην Αθήνα. Λυπόμαστε πολύ γι' αυτό που συνέβη. Εγώ και όλη η ομάδα την αφιερώνουμε σε εκείνους», είπε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός και συνέχισε:

«Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι, κάτι που το περιμέναμε. Στο τελευταίο κομμάτι του ματς οι δύο ομάδες έπαιξαν σοβαρά σε άμυνα και επίθεση. Στο τέλος κοντρολάραμε τα συναισθήματά μας, παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε τη νίκη!».

Δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την εμφάνιση του Νικμ Καλάθη: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνον. Είναι ένας εργατικός παίκτης, ο οποίος δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό. Παίζει άμυνα, τρέχει και κοπιάζει για την ομάδα. Όταν ένας παίκτης έχει μια τόσο καλή εμφάνιση σαν τη σημερινή δεν μπορεί παρά να μας κάνει να νιώθουμε πάρα πολύ χαρούμενοι για εκείνον.

Έκανε απίστευτη δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Ήταν ηγέτης για εμάς και το κλειδί της νίκης. Επίσης και ο Παππάς ήταν σημαντικός στο τέλος, καθώς άλλαξε το ματς προς τη σωστή κατεύθυνση».

Όσο για το σημείο που έκρινε τον αγώνα είπε: «Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα επιτεθήκαμε περισσότερο κοντά στο καλάθι με πικ εν ρολ. Προηγουμένως και ιδιαίτερα στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε λάθος γιατί παίζαμε μακριά από το ζωγραφιστό. Το αλλάξαμε και αυτό μας έδωσε πλεονέκτημα στο τέλος». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις