«Ο μεγάλος νικητής πρέπει να είναι η Αυτοδιοίκηση»

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2006 16:57
A- A A+

«Εύχομαι και ελπίζω να αναδειχθούν οι καλύτεροι που με μεράκι και δουλειά θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο αυτή την πόλη, γιατί έχει όλες τις προϋποθέσεις να αναδειχθεί σε μια από τις καλύτερες περιφερειακές πόλεις της χώρας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, μόλις άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, μαζί με τη σύζυγο του, στο 172ο εκλογικό τμήμα του 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων.

«Από τις εκλογές ο μεγάλος νικητής πρέπει να είναι η Αυτοδιοίκηση. Εμείς στην πράξη στηρίζουμε και ενισχύουμε το θεσμό... Προτεραιότητά μας είναι οι τοπικές κοινωνίες. Προτεραιότητά μας είναι να λύνουμε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και όχι να θυσιάζουμε τα συμφέροντά τους στο βωμό της οξύτητας και της πόλωσης. Εχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους πολίτες, θα συνεργαστούμε στενά με όλους εκείνους που οι πολίτες σήμερα θα επιλέξουν, γιατί άλλωστε οι αιρετοί εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης είναι οι φυσικοί σύμμαχοι και συνεργάτες μας στην προσπάθεια για μια καλύτερη Ελλάδα του αύριο», επισήμανε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο 847ο εκλογικό τμήμα Θεσσαλονίκης του 94ο δημοτικού σχολείου.

«Ημέρα πολιτών είναι η σημερινή. Με την ψήφο τους στέλνουν μήνυμα για την Αυτοδιοίκηση, αλλά και σε όλους μας. Σήμερα αναδεικνύονται οι άξιοι για την Αυτοδιοίκηση με τους οποίους το κόμμα μας θα συνεργαστεί στενά, για να γίνει πράξη η αποκέντρωση και να είναι η πολιτεία κοντά στον πολίτη», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, που ψήφισε στο Γυμνάσιο της Νέας Ερυθραίας.

«Σήμερα δίνεται η ευκαιρία να στεί­λουμε ένα εύστοχο βόλι στα δύο κεφάλια και στην καρδιά της α­ντιλαϊκής πολιτικής», δήλωσε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, που ψήφισε στο 41ο-42ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.

«Για εμάς αυτή η Κυριακή δεν είναι το τέλος της εκστρατείας, αλλά μια νέα αφετηρία για πιο ισχυρά κινήματα στις πόλεις που θα παλέψουν ενάντια στα κατεστημένα συμφέροντα», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Αλαβάνος, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πεντέλης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή